Kissiä 80-luvulla tuottanut Michael James Jackson on kuollut

14.7.2022 23:04

1980-luvulla useita Kiss-albumeita tuottanut Michael James Jackson on kuollut koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Kiss muisteli entistä yhteistyökumppaniaan lämpimästi sosiaalisessa mediassa.

”Michael James Jackson on menehtynyt koronaviruksesta johtuneen keuhkokuumeen komplikaatioihin”, yhtye tiedottaa. ”Hän oli kantava voima Killersin, Creatures of the Nightin, Lick It Upin ja Animalizen takana. Hänen intohimonsa ja uskonsa bändiin näyttelivät merkittävää osaa yhtyeen uudessa tulemisessa 80-luvulla. Hän rakasti fanejamme ja oli Kiss-perheen läheinen jäsen loppuun asti. Suremme hänen menetystään ja juhlistamme hänen elämäänsä.”

Kiss-laulaja Paul Stanley suri ystäväänsä Twitterissä.

”Michael James Jackson — rakkain ja paras ystäväni 40 vuoden ajalta on kuollut”, Stanley kirjoittaa. ”Hänen lempeytensä ja järkkymätön sitoutumisensa minuun ja ystävyytemme muodosti kallion, johon saatoin tukeutua vaikeimpinakin aikoina. Hän kannusti minua maalaamaan ja juhlisti epäitsekkäästi kaikkia onnistumisissani. Sydämeni on särkynyt.”

Jackson aloitti työskentelyn Kissin kanssa vuoden 1982 Killers-kokoelmalla, tuottaen sille äänitetyt neljä uutta kappaletta. Sitä seuranneiden studioalbumien sarjan lisäksi Jackson tuotti yhtyeen myöhempiäkin kokoelmalevyjä, joista viimeisimpänä vuoden 2014 Kiss 40 Years: Decades of Decibelsin.

Kissin lisäksi Jackson tuotti muun muassa Armored Saintin vuoden 1984 March of the Saint -debyytin sekä L.A. Gunsin vuonna 1991 ilmestyneen Hollywood Vampires -albumin.

Lisää luettavaa