Kissin Paul Stanley kommentoi lasten sukupuolenkorjauksia – sai kritiikkiä kollegoiltaan

1.5.2023 13:44

Kiss-keulakuva Paul Stanley on herättänyt runsaasti huomiota lasten sukupuolenkorjauksiin liittyvällä lausunnollaan.

Stanley julkaisi Twitter-tilillään kirjoituksen otsikolla ”ajatuksia näkemästäni”.

”On ISO ero opettaa hyväksyntää tai normalisoida ja jopa kannustaa elämäntyyliin, joka ajaa nuoria lapsia kyseenalaistamaan seksuaalista identiteettiään ja pitämään sitä jonkinlaisena pelinä, jonka vanhemmat joissain tapauksissa sallivat”, Stanley kirjoittaa. ”On olemassa yksilöitä, jotka aikuisina saattavat tehdä valinnan ja päättää tarvitsevansa sukupuolenkorjausta, mutta sen muuttaminen peliksi tai vanhempien normalisoidessa sen jonkinlaiseksi luonnolliseksi vaihtoehdoksi tai uskomalla, että koska pikkupoika tykkää leikkiessään pukeutua siskonsa vaatteisiin, tai tyttö veljensä, meidän tulisi johdattaa heitä pidemmälle polulla joka kantaa heidät kauas tekemistensä viattomuudesta.”

”Monet lapset, joilla ei ole todellista käsitystä seksuaalisuudesta tai seksuaalisia kokemuksia, innostuvat pronominien käytöstä ja siitä miksi identifioivat itsensä. Jotkut aikuiset sitten virheellisesti opettavat hyväksyntää ja normalisoivat ja kannustavat tilanteessa, joka on aiheuttanut tuskia niille joihin se on oikeasti vaikuttanut, ja tehneet siitä surullisen ja vaarallisen muoti-ilmiön.”

Musiikkipuolelta Stanleyn tekstiä riensi kommentoimaan The Offspringin kitaristi Kevin ”Noodles” Wasserman, joka kirjoittaa seuraavasti: ”Tämä on todella masentava mielipide joltain, joka pukeutui korkeisiin korkoihin, meikkiin ja laitteli hiuksiaan koko uransa ajan. Nuorena bändisi opetti minua että voin olla mitä tahansa halusin. Se taisikin olla sitten vain esitystä. #seonsääli.”

Tuottaja Steve Albini ei puolestaan juuri mielipidettään kaunistellut.

”Muistan kun punk rock tuli kuvioihin ja teki teistä ensimmäisen kerran merkityksettömiä”, Albini kirjoittaa.

Lisää luettavaa