Kitarasankari Michael Schenker juhlii pitkää uraansa uudella MSG-levyllä – Mukana pitkä rivi vierailevia tähtiä

Michael Schenker vuonna 2015.

Levyn mukana tulee myös Michael Schenker Festin livetaltiointi.

Pitkän uran Scorpionsin, UFO:n ja omien Michael Schenker Group- sekä Michael Schenker Fest -yhtyeiden kanssa tehnyt kitaravirtuoosi Michael Schenker julkaisee ensi vuoden alussa uuden MSG-levyn Immortal. Albumi ilmestyy 8. tammikuuta ja sillä on mukana pitkä rivi vierailevia tähtiä, jotka juhlivat 65-vuotiaan kitarasankarin 50 vuoden mittaista taivalta ammattimuusikkona.

Albumin on tuottanut Schenkerin pitkäaikainen yhteistyökumppani Michael Voss, joka myös laulaa parilla biisillä. Pääsolistina toimii Ritchie Blackmore’s Rainbow’ssa laulava Ronnie Romero ja lisäksi levyllä kuullaan myös Ralf Scheepersin (Primal Fear), Joe Lynn Turnerin (Deep Purple, Rainbow), Doogie Whiten (Yngwie Malmsteen’s Rising Force, Rainbow, Michael Schenker Fest) sekä Robin McAuleyn (McAuley Schenker Group) ääntä. Albumin muusikkokaartiin kuuluvat lisäksi kosketinsoittaja Steve Mann, ex-Dokken-basisti Barry Sparks sekä rumpalit Bodo Schopf, Simon Philipps (ex-Toto) ja Brian ichy (ex-Whitesnake). Myös entinen Dream Theater -kiipparisti Derek Sherinian tekee vierailun.

”Kun Derek ja minä vuorottelemme sooloissa, se kuulostaa hyvin odottamattomalta ja todella fantastiselta”, kitarasankari hehkuttaa.

Immortal-levystä julkaistaan myös rajoitettu painos, jonka kylkiäisenä tulee keikkataltiointi Michael Schenker Fest -yhtyeen kaksi vuotta sitten soittamalta keikalta Saksan Balingenissa.

”Se on korjailematon ja puhdas taltiointi. Keikalla tuli pari pientä soittomokaa, mutta koska show ja äänitys meni muuten niin hyvin, päätin, että julkaistaan keikka juuri sellaisena kuin se sinä iltana meni. Siinä on puhdasta livekeikan taikaa.”