Kitaravirtuoosi John 5 jättäytyi pois Yngwie Malmsteenin kiertueelta – huoli kiertuehenkilökunnan terveydestä kasvoi liian suureksi

Paul A Hebert/Shutterstock/All Over Press

Kitaristisuuruus John 5, joka on tuttu työskentelystään niin Rob Zombien, Marilyn Mansonin kuin David Lee Rothinkin kanssa, ilmoittaa jättäytyneensä pois legendaarisen Yngwie Malmsteenin tulevalta Yhdysvaltain-kiertueelta.

”Odottamattomien olosuhteiden takia ja riskien minimoimiseksi joudun valitettavasti ilmoittamaan, että en ole mukana Yngwie tulevalla Yhdysvaltain-kiertueella”, John 5 selvittää lausunnossaan. ”Huoli artistien ja heidän henkilökuntansa terveydestä, joka vaaraantuu näinä aikoina kaupungista toiseen matkustamisesta, johti siihen, että minun ja tiimini mielestä tämä on paras tapa toimia pitääkseni kaikki kiertuehenkilökunnastani turvassa ja terveinä.”

”Olen varma että nämä Yngwie-keikat tulevat olemaan mahtavia, kuten aina”, John 5 jatkaa. ”Pahoittelen, etten ole paikalla esittämässä uutta musiikkiani teille. Palaan tien päälle heti kun se on turvallista ja mahdollista.”

John 5 julkaisee Sinner-nimisen sooloalbuminsa 29. lokakuuta. Malmsteen julkaisi Parabellum-albuminsa heinäkuussa.