Kitaristilegendaa juhlistettiin melkoisen tähtisikermän jameilla – mukana miehistöä niin Foo Fightersista kuin Bad Companystakin

Kuvakaappaus videosta.

Eaglesin riveissä sekä soolourallaan kitaralegendan arvonimen ansainnut Joe Walsh oli juhlallisuuksien kohteena torstai-iltana Seattlen Museum of Pop Culturessa. Tilaisuudessa kunnioitettiin paitsi miehen musiikillista perintöä, myös kerättiin varoja museon opetusohjelmille tulevaisuuden joewalsheja silmällä pitäen. Rahaa tempauksella saatiinkin kasaan kokonaiset 1.2 miljoonaa dollaria. Hienoa!

Illan aikana juhalakalu astui tietenkin myös lavan puolelle kitara kaulassaan ja vieläpä melkoisen tähdistökentällisen säestämänä. James Gang -single Funk #49:n aikana mikrofonin ja/tai instrumentin varressa nähtiin ja kuultiin muun muassa Foo Fightersin Dave Grohlia, ex-Free ja Bad Company -solisti Paul Rodgersia, Todd Rundgrenia, Robert Randolphia, Kenny Wayne Shepherdiä ja Microsoftin perustajiin lukeutunutta Paul Allenia. The Seattle Timesin mukaan Ringo Starr kävi vielä ennen esitystä ojentamassa Walshille museon tälle myöntämän Founders-palkinnon seuraavin saatesanoin: ”Rakastan tätä miestä. Joe ja minä olemme tunteneet jo kauan, luultavasti kauemmin kuin kumpikaan meistä edes muistaa. Olimme kuitenkin tuolloin molemmat melkoisella lääkekuurilla… nyt kun emme enää lääkitse itseämme, muistamme toki kaiken.”