Kolmella Grammy-pystillä palkittu räppäri poistettiin juhlista käsiraudoissa – Killer Mike kommentoi nyt pidätystään

Räppäri syyttää välikohtauksesta yli-innokasta järjestyksenvalvojaa.
6.2.2024 12:54

Run The Jewels -räppäri Killer Mike palkittiin viime sunnuntaina ennen varsinaista Grammy-gaalaa pidetyssä ennakkoseremoniassa kolmella Grammy-palkinnolla. Killer Miken albumi Michael sai vuoden rap-albumin palkinnon ja tämän kappale Scientists & Engineers palkittiin vuoden parhaana rap-kappaleena sekä rap-esityksenä. Killer Miken juhlinta sai kuitenkin ikävän päätöksen, kun räppäri lähti juhlapaikalta käsiraudoissa poliisien matkaan.

Lähteet kertoivat Rolling Stone -lehdelle välikohtauksen sattuneen juhlapaikan vartioidulla sisäänkäynnillä. Naisjärjestyksenvalvoja oli estänyt räppärin ja tämän seurueen sisääntulon, jonka jälkeen Killer Mike oli väitetysti tönäissyt järjestyksenvalvojan maahan. Järjestyksenvalvoja sanoo loukanneensa kaatumisessa kätensä ja sormensa ja kutsuneensa paikalle sen johdosta lisävoimia. Räppäri oli lopulta pidätetty ja viety poliisiasemalle lievästä pahoinpitelystä epäiltynä. Kuulustelun jälkeen Killer Mike päästettiin jo vapaalle jalalle.

Killer Mike kirjoitti Rolling Stonelle myöhemmin vastineen, jossa tämä kommentoi välikohtausta, joka johtui räppärin mukaan väärinkäsityksestä.

”Kuten voitte hyvin kuvitella, se ilta oli hyvin hektinen ja meille sattui sekaannus sisääntuloporttien suhteen. Kohtasimme yli-innokkaan turvahenkilön, mutta minä ja tiimimme luotamme siihen, että nimeni puhdistetaan kaikista vääristä syytöksistä”, räppäri kommentoi.

”Tilannetta on paisuteltu yli äyräiden, mutta olemme varmoja, että pöytään lyötävät faktat osoittavat, ettei Mike syyllistynyt väitettyyn rikkeeseen ja tämä vapautetaan kaikista syytteistä”, artistin leiristä lisätään.

Lisää luettavaa