Konserttiohjelmisto täydentyy: Swans, Halestorm ja The Devil Wears Prada

18.12.2012 11:07

Näyttävän paluun viime vuosina tehnyt newyorkilainen Swans tekee paluun myös Suomeen. Huumaavista äänenvoimakkuuksita tunnettu kokeellisen rockmusiikin pioneeri soittaa Helsingin Tavastialla tiistaina 12. maaliskuuta. Illan puolestaan avaa Mirel Wagner. Konserttiliput tulevat myyntiin keskiviikkona 19. joulukuuta.

Swansin tuorein levytys The Seer on nostettu vuoden parhaiden julkaisujen joukkoon muun muassa Timen, BBC:n, Stereogumin ja Spinin listauksissa.

Raskas amerikkalaisyhtye The Devil Wears Prada konsertoi puolestan Helsingin Nosturissa. Keskiviikkona 19. kesäkuuta soivan konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 19. joulukuuta.

Kylläpäs on nyt amerikkalaista ja raskasta. Nimittäin Lizzy Halen johtama Halestorm on myös tulossa Suomeen ja The Strange Case Of… -albuminsa myötä rundaava porukka soittaa Nosturin uumenissa tiistaina 26. maaliskuuta.

Halestorm esiintyi viimeksi Suomessa vuonna 2010, kun bändi saapui kulmille Taste Of Chaos -kiertueen myötä. Illan aikana täräyttivät myös Disturbed ja Papa Roach.

Lisää luettavaa