Korn-kitaristi lupailee tulevan levyn olevan raskasta kamaa – Corey Taylor mukana vierailemassa

Kitaristi James ”Munky” Shaffer kertoi Metal Hammer -lehdelle Slipknot-nokkamies Corey Taylorin vierailevan Kornin tulevalla albumilla, joka julkaistaan loppuvuodesta.

– Corey ei pidätellyt yhtään ja veti osuutensa täysillä. Fanit pitävät varmasti lopputuloksesta, Munky totesi ja arvioi tulevaa levyä hyvin raskaaksi.

– Jos mitataan asteikolla yhdestä kymmeneen ja ensimmäinen levymme (vuonna 1994 julkaistu Korn) on täysi kymppi, on tämä levy vähintään yhdeksän.

Tuleva albumi on jatkoa vuonna 2014 julkaistulle The Paradigm Shiftille. Kyseinen albumi oli ensimmäinen sitten kitaristi Brian ”Head” Welchin paluun. Munkyn mukaan uusi levy on paluu lähemmäs alkuaikojen kitaravetoista Kornia.

– The Paradigm Shiftillä minä ja Head huolsimme koneistoa. Nyt rattaat on öljytty ja kone toimii kuin unelma. Minä ja Head täydennämme toisiamme: olemme kuin jin ja jang.

Korn kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa syyskuuhun saakka. Toistaiseksi nimeämättömällä levyllä ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää, mutta arvailemme, että se ajoittuu johonkin syys-lokakuun paikkeille.