Korn-kitaristikin ihmeissään: Korn-tribuuttibändin rumpali sai lavalla halvauksen – jatkoi siitä huolimatta soittamista

https://www.youtube.com/watch?v=s9HtDTBbHsY

Korn-tribuuttiyhtye Korn Again esiintyi Rockstock Stockport -festivaaleilla 25. toukokuuta. Yhtyeen keikka sujui oikein sulavasti siihen saakka, kunnes yhtyeen rumpali Alex Headen sai halvauksen Helmet in the Bush -kappaleen aikana. Mies jatkoi vakavasta sairaskohtauksestaan huolimatta soittamista kappaleen loppuun saakka.

Tieto miehen sinnikkyydestä kiiri myös Korn-kitaristi Brian ”Head” Welchin korviin. ”Vau, tämä kaveri on vahva”, mies kirjoittaa Instagramissa jakamansa uutisen yhteyteen.

Headen itse kommentoi tapausta Manchester Evening Newsille seuraavasti:

”Keikka alkoi osaltani hyvin, mutta neljänteen biisiin mentäessä näköni alkoi sumentua, vasen käteni puutui ja pudotin kapulani”, 28-vuotias rumpali muistelee. ”En halunnut keskeyttää kappaletta, koska olimme vasta setin alussa. En halunnut tuottaa bändille tai yleisölle pettymystä.”

”En ikimaailmassa ajatellut, että kyseessä olisi halvaus”, mies jatkaa. ”Luulin vain verensokerini olevan matalalla tai kärsiväni kuivuudesta. Ajattelin, että ’Jos selviydyn tästä biisistä, voin napata juotavaa tai syötävää ja jatkaa normaalisti.”

Headen lyyhistyi kappaleen päätteeksi ja kiidätettiin sairaalaan, jossa hän vietti viikon halvauspotilaiden hoitoon erikoistuneessa yksikössä.

”He eivät edelleenkään tiedä [halvauksen] syytä, joten se hermostuttaa minua”, mies sanoo. ”En muista ensimmäisestä ja toisesta sairaalapäivästä muuta, kuin että olin todella peloissani. Kävelyni on parantunut viime viikkoina roimasti, mutta minulla on edelleen vaikeuksia vasemman käden ja hartian kanssa, mutta edistyn hyvin. Olin todella onnekas, että hoitajat olivat lähellä ja auttoivat minua.”

Katso Welchin päivitys alla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Wow this guy is 💪

Henkilön Brian Welch (@brianheadwelch) jakama julkaisu