Koronavirus leviää musiikkipiireissä: myös Duran Duranin John Taylor sai tartunnan

Sergi Alexander / South Beach / Shutterstock / AOP

Koronavirus leviää häijysti myös musiikkiympyröissä. Viime viikkoina on raportoitu, miten muun muassa useat Testamentin jäsenet, Bon Jovin David Bryan, poptähti Pink ja Jackson Browne ovat sairastuneet, ja vielä huonompiakin uutisia on kuultu: esimerkiksi Fountains of Wayne -yhtyeen Adam Schlesinger menehtyi koronaviruksen aiheuttamaan tautiin 1. huhtikuuta.

Nyt kuuluu ikäviä uutisia Briteistä, kun Duran Duran kertoo Facebook-sivuillaan, että yhtyeen basisti John Taylor on saanut koronavirustartunnan. Mies on onneksi sairastanut lievän version taudista ja voi jo paremmin.

”Puhun tästä julkisesti vastatakseni siihen valtavaan pelkoon, mitä pandemia on aiheuttanut. Osa siitä pelosta on täysin oikeutettua ja olen pahoillani niiden puolesta, jotka ovat joutuneet kokemaan raskaita menetyksiä ja tuskaa. Mutta haluan kaikkien tietävän, ettei tämä tauti ole aina tappava, ja selviydymme tästä vielä”, Taylor kirjoittaa.

Lue Taylorin koko viesti alempaa. Duran Duranin oli määrä julkaista uusi albumi tänä vuonna, mutta saapa nähdä, miten pandemia vaikuttaa suunnitelmiin.