Kotimainen hc-punk saa ylistystä maailmalla – Kohti Tuhoa on ”yksi rajuimpia ja parhaimpia punkbändejä maailmassa”, kehuu arvostettu musiikkisivusto

Läjä Äijälä

Stereogum jakoi yhtyeen tuoreen singlelohkaisun vuolaiden ylisanojen saattelemana.

Suomalainen hardcore punk on pitkään ollut suuressa arvossa myös kaukana rajojemme ulkopuolella ja esimerkiksi Terveet Kädet ja Rattus nauttivat maailmalla suurta suosiota. Ilahduttavasti myös nuoremman polven edustajat saavat ansaitsemaansa huomiota – tästä on osoituksena arvostetun ja palkitun Stereogum-sivuston tuore artikkeli, jossa kehutaan helsinkiläistä Kohti Tuhoa -yhtyettä vuolaasti ja samalla nostetaan esille bändin tuore singlejulkaisu, tulevan Väkivaltaa-ep:n nimikkokappale.

”Suomalainen d-beat-raivoaja Kohti Tuhoa on yksi rajuimpia ja parhaimpia punkbändejä maailmassa. Yhtye tuuttaa ulos vimmattua, sahaavaa musiikkia ja laulavat äidinkielellään todella vihaisesti”, Stereogumissa ylistetään.

”Bändin Bandcamp-sivujen mukaan Väkivaltaa-ep sisältää yhden Killing Jokelta ja anarkopunk-levy-yhtiö Spiderleg Recordsilta vaikutteita ottaneen kappaleet, loput ep:stä on nopeaa, intensiivistä hardcore punkia. Se kuvaa todella hyvin Väkivaltaa, jonka villissä takomisessa on kaikuja genren juurille 80-luvun alkuun.”

Väkivaltaa-ep ilmestyy 1. lokakuuta. Ja tältä Stereogumin hehkuttama nimikkokappale tosiaan kuulostaa: