Kotimainen hc-punk saa ylistystä maailmalla – Kohti Tuhoa on ”yksi rajuimpia ja parhaimpia punkbändejä maailmassa”, kehuu arvostettu musiikkisivusto

Stereogum jakoi yhtyeen tuoreen singlelohkaisun vuolaiden ylisanojen saattelemana.
14.9.2021 14:46

Suomalainen hardcore punk on pitkään ollut suuressa arvossa myös kaukana rajojemme ulkopuolella ja esimerkiksi Terveet Kädet ja Rattus nauttivat maailmalla suurta suosiota. Ilahduttavasti myös nuoremman polven edustajat saavat ansaitsemaansa huomiota – tästä on osoituksena arvostetun ja palkitun Stereogum-sivuston tuore artikkeli, jossa kehutaan helsinkiläistä Kohti Tuhoa -yhtyettä vuolaasti ja samalla nostetaan esille bändin tuore singlejulkaisu, tulevan Väkivaltaa-ep:n nimikkokappale.

”Suomalainen d-beat-raivoaja Kohti Tuhoa on yksi rajuimpia ja parhaimpia punkbändejä maailmassa. Yhtye tuuttaa ulos vimmattua, sahaavaa musiikkia ja laulavat äidinkielellään todella vihaisesti”, Stereogumissa ylistetään.

”Bändin Bandcamp-sivujen mukaan Väkivaltaa-ep sisältää yhden Killing Jokelta ja anarkopunk-levy-yhtiö Spiderleg Recordsilta vaikutteita ottaneen kappaleet, loput ep:stä on nopeaa, intensiivistä hardcore punkia. Se kuvaa todella hyvin Väkivaltaa, jonka villissä takomisessa on kaikuja genren juurille 80-luvun alkuun.”

Väkivaltaa-ep ilmestyy 1. lokakuuta. Ja tältä Stereogumin hehkuttama nimikkokappale tosiaan kuulostaa:

Lisää luettavaa