Kovaa ajoa Maynard James Keenanin kotisalilla – Tool-johtaja sai Mike Tysonin vieraakseen

20.3.2024 10:56

Maynard James Keenan on myhäilee selvästi tyytyväisenä. Toolin keulakuva tunnetaan kovana kamppailulajien ystävänä – hän jopa suoritti alkuvuodesta mustan vyön arvon brasilialaisessa jujutsussa –, ja nyt Keenan kertoo sosiaalisessa mediassa saaneensa kotisalilleen arvovaltaisia vieraita. Itse Mike Tyson nimittäin treenaa Verde Valley BJJ -salilla tulevaa otteluaan varten.

Tysonin on määrä kohdata Youtube-tähdesta ammattinyrkkeilijäksi ryhtynyt Jake Paul ensi kesänä. Ottelu järjestetään 20. heinäkuuta Texasin Arlingtonissa. Ilmeisesti ottelu on täysverinen ammattinyrkkeilyottelu pelkän näytösottelun sijaan, mikä on sikäli huomionarvoista, että Tyson – olkoonkin entinen maailmanmestari ja nyrkkeilyn supertähti – on ottelun aikaan 58-vuotias. Hitusen verran arveluttavaa toimintaa järjestäjiltä, mutta oletettavasti matsin osapuolet saavat ainakin kohtuullisen korvauksen vaivoistaan.

”On kunnia saada Mike Tyson meidän pikkukaupungin seuramme vieraaksi. Hänen valmistautuu Tyson vs. Jake Paul -otteluun kattomme alla. Aion leveillä tällä vähän aikaa. Siis kauan vielä senkin jälkeen, kun olette jo kyllästyneet kuulemaan aiheesta. Parempi vain tulla toimeen tämän ajatuksen kanssa”, Keenan kirjoittaa kuvapäivityksessään. Katso Keenanin ja Tysonin yhteisposeeraukset alta:

Lisää luettavaa