Kristillisen metallimusiikin uranuurtajayhtyeen kitaristi kiidätetty sairaalaan – lyyhistyi keikan päätteeksi

Kristillisistä arvoistaan tunnettu Stryper kulta-aikanaan 80-luvulla.

Kristillisen hard rockin/heavy metalin uranuurtajayhtyeenä tunnetun Stryperin kitaristi Oz Fox kiidätettiin eilen illalla sairaalaan tämän saatua sairaskohtauksen Sin City Sinners -yhtyeen keikan päätteeksi Las Vegasissa.

Sin City Sinners -basisti Jason Green tiedottaa asiasta Facebook-sivuillaan.

”Jos uskotte korkeampiin voimiin, tai vaikka ette uskoisikaan, lähettäkää Oz Foxille positiivisia viboja ja rukouksia tänä iltana”, Green kirjoittaa. ”Tämäniltaisen Sin City Sinners -keikan pääteeksi Oz tuupertui saatuaan sairaskohtauksen. Scotty meni hänen kanssaan sairaalaan ja Ozin vaimo on myöskin siellä hänen kanssaan. Olen kuullut, että Oz reagoi ja hänen elintoimintonsa ovat hyvät. Jätän kaiken muun tiedottamisen ja julkistukset Ozin perheelle, mutta olen saanut paljon kyselyitä siitä, mitä tapahtui. Esiinnyin Ozin kanssa aiemmin illalla, mutta en ollut tapahtuma-aikaan paikalla. Oz on yksi ystävällisimmistä ja rakkaimmista ystävistä, joita kukaan voisi pyytää.”

Foxin vaimo Annie Lobért vahvistaa miehensä olevan sairaalahoidossa omassa Facebook-päivityksessään. ”Pikainen pyyntö rukouksille! Mikäli olet hereillä, rukoile kanssani, jotta mieheni toipuisi. Oz Fox teho-osastolla! Jeesus, auta meitä!”