Kuin kaksi marjaa? – Herra Ylppö Liettuan euroviisuehdokkaasta: ”Kieltämättä jotain sielunveljeyttä näen”

"Täydestä menee", komppaa Klamydian Vesku Jokinen.
20.5.2021 09:25

Rotterdamissa pidettävät Euroviisut ovat edenneet jo loppusuoralle ja tänään käydään toinen semifinaali, jossa on mukana myös Suomea edustava, Soundin tuoreen numeron kannessakin komeileva Blind Channel. Yhtye on yksi semifinaalien suurimmista ennakkosuosikeista, joten toivotaan, että edes paikka lauantain (22.5.) finaaliin irtoaisi.

Tiistaina (18.5.) pidetyn ensimmäisen viisukarsinnan potkaisi puolestaan käyntiin Liettuaa edustava The Roop -yhtye, jonka laulaja Vaidotas Valiukevičiusin olemuksessa ja esiintymisessä viisulähetyksiä Suomessa Mikko Silvennoinen näki jotain hyvin tuttua – hän nimittäin vertasi miekkosta Herra Ylppöön. Ylppö jakoikin myöhemmin omassa Instagramissaan pätkän Roopin esityksestä ja toteaa, ettei Silvennoisen vertaus ole ihan tuulesta temmattu.

”Kyllä mäkin tässä kieltämättä jotain sielunveljeyttä näen, heh”, Ylppö kirjoittaa pätkän saatteeksi.

Ylpön julkaisua kommentoivat muun muassa Paula Vesala ja Klamydian Vesku Jokinen, jotka myös näkivät tämän yhtäläisyyden.

”Täydestä menee”, kommentoi Jokinen itkunauruhymiön kera.

Roopin ja Herra Ylpön/Maj Karman yhteistyötä odotellessa siis!

Blind Channel esiintyy tänään kello 22 alkavan semifinaalin loppupuolella neljäntenätoista. Euroviisufinaali esitetään puolestaan suorana Ylen TV1:llä lauantaina 22.5. kello 22 alkaen.

Lisää luettavaa