”Kun ajattelen kappaletta, en ole varma, pidänkö siitä” – Jukka Pojan uudella biisillä haikaillaan liian vähään tyytyneen rakkauden perään

Ihastus valitsi Pohjanmaan, vaikka tarjolla olisi ollut koko Amerikka.
17.3.2023 17:44

Tänään uutta musiikkia julkaisseen Jukka Pojan Amerikkaa-singlellä haikaillaan varatun rakkauden perään, jolle biisin päähenkilöllä olisi tarjota Amerikan kokoista rakkautta Kauhavan sijaan.

”Kappaleen kertojalla on sellainen varma käsitys, että hän on syntynyt suuruutta varten. Ongelmana on, että hänen ihastuksensa on tehnyt väärän valinnan, suorastaan tyytynyt. Sankarillamme on visio siitä, että jahka päiväuniensa kohde tulee järkiinsä, tulee yhteinen elämä väistämättä olemaan aivan mahtavaa, ja nimenomaan rapakon tuolla puolen. Biisi sijoittuu luonnollisesti Suomen keskilänteen eli Pohjanmaalle”, kertoo Jukka Poika tiedotteessa.

Mukana singlen teossa ovat olleet artistin lisäksi Juho Raja ja Olli Äkräs, joka toimi myös kappaleen tuottajana.

Amerikkaa on siitä jännä, että kun ajattelen kappaletta, en ole varma pidänkö siitä, mutta kun kuulen sen, olen varma, että pidän. Yksi iso syy biisin nautittavuudelle on tuottaja Olli Äkrään eeppinen musiikillinen rakentelu”, toteaa Jukka Poika.

Kuuntele tekijässäkin hämmennystä herättävä kappale tästä:

Lisää luettavaa