Kun kuningatar Elisabet juhlii 92-vuotissynttäreitään, lavalla nähdään tietenkin Stingin ja Shaggyn reggae-duetto – katso video

Myös Tom Jones ja Kylie Minogue nähtiin Royal Albert Hallin lavalla.
23.4.2018 10:26

Kuningatar Elisabet II täytti lauantaina 21. huhtikuuta kunnioitettavat 92 vuotta. Merkkipäivää juhlittiin Royal Albert Hallissa näyttävästi, eivätkä lavalla vierailleet artistitkaan olleet ihan sieltä tuntemattomammasta päästä – joskin kieltämättä ehkä hieman yllättäviä, kun ottaa huomioon kuka oli juhlakaluna.

Walesin tiikerin Tom Jonesin esiintymisen vielä ymmärtää, mutta ainakaan allekirjoittanut ei äkkiseltään osaisi yhdistää Kylie Minoguen tai Stingin duetoimassa reggae-kappaletta Shaggyn kanssa ensimmäisenä juuri kuningatar Elisabetiin. Mutta niin vain nämä edellä mainitut asiat/esiintyjät juhlallisuuksissa nähtiin.

Yläpuolella on katsottavissa videomateriaalia Stingin ja Shaggyn esityksestä, jossa kaksikko soittaa viime perjantaina julkaistulta yhteislevyltään löytyvän kappaleen Don’t Make Me Wait. Kohteliaasti näyttäisi kuningatar esitykselle taputtavan, mutta mitähän ajatuksia se mahtoi oikeasti herättää.

Lisää luettavaa