Kun tavoitteena on tehdä maailman parasta rokkia – ensinäytössä kotimaisen Prodigal Sonsin video

6.6.2022 12:55

Ensinäyttöä pukkaa jälleen. Järvenpään tietämillä perustettu Prodigal Sons on ottanut kunnianhimoisen tavoitteen: yhtye haluaa tehdä yksinkertaisesti maailman parasta rokettirollia. ”Biisin pitää olla tarttuva, ärsyttävä, rakastettava, tunnistettava ja ennen kaikkea se pitää tehdä hyvin. Ja kun joka äijä hoitaa tonttinsa vuosien tuomalla varmuudella, lopputuloksena on paljon hyvää mieltä lavalla ja yleisössä”, yhtye kertoo reseptistään tiedotteessa. Arvostettava päämäärä!

Soundin sivuilla tulee nyt ensi-iltaan Revival-biisiin tehty musiikkivideo, katso tämä Lasse Parkkilan kuvaama video ylempää. Yhtyeen laulaja Krisu mainitsee kappaleen kertovan niistä tuntemuksista, kun taakka tippuu harteilta ja elämässä pääsee eteenpäin.

”Omalla kohdallani kyse oli parisuhteesta ja masennuksesta, ja tässä tiivistyy se olo, kun eräänä aamuna mökkirannassa sumu hälvenee ja näkee taas kaiken elämän kauneuden kirkkaana edessään. Tajusi olevansa oman elämänsä herra, vain taivas on rajana, sitä rataa. Sanat tuli kuin itsestään”, Krisu kirjoittaa.

Prodigal Sonsin ensimmäinen ep Oceans julkaistiin vuonna 2018. ”Uutta materiaalia on jo valmiina, joten katsotaan mitä loppuvuonna vielä ehtii”, bändi kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan. Yhtyeen Facebook-sivut löytyvät täältä ja Instagram-kanava täältä.

Lisää luettavaa