Lähiöbotoxin perustajajäsen Jaakko Luomanen kertoo saaneensa lähtöpassit yhtyeestä: ”Tieto yllätti täysin”

21.3.2023 21:15

Nytpä tuli julki varsin yllättävä uutinen kotimaisen raskaan rockin piiristä. Jaakko ”Lieminen” Luomanen kertoo Instagram-päivityksessä, ettei toimi enää Lähiöbotoxin kitaristina. Tarkemmin ottaen Luomanen kertoo tulleensa erotetuksi bändistä.

”Sain viime viikolla kuulla Lähiöbotoxilta, että mut on erotettu yhtyeestä. Ilmotusluonteinen tieto tuli puun takaa ja yllätti täysin. Olimme viime aikoina miettineet uusia tapoja toimia tuottavammin, ja meillä oli niissä eriäviä näkemyksiä. Olisin toivonut edes jonkunköistä keskustelua aiheesta, mutta bändi ei tätä selvästi halunnut”, Luomanen kirjoittaa ja jatkaa:

”Perustin Lähiöbotoxin vuonna 2018. En olisi sillon uskonut, että taival loppuu näin. Toivon heille kaikkea hyvää valitsemallaan polulla.”

Luomanen lisää pistäneensä pystyyn jo uuden yhtyeen, ja tällä kertaa miehen aisaparina toimii vanha Heaven’n’Hell-bändikaveri Tom Henriksson. ”Olen soittanut viime aikoina kitaraa enemmän kuin vuosiin. Oon ollu tuottelias myös biisien kirjoitushommissa. Koen, että mulla on just nyt paljon annettavaa rockmusiikille, ja siks halu tehdä musaa bändien kanssa on suuri”, Luomanen kirjoittaa.

Lähiöbotoxin somekanavissa ei asiasta kerrota vielä mitään. Yhtyeelle on buukattu keikkoja kuudelle festivaalille kesän mittaan, eli mitä ilmeisimmin toiminta jatkuu. Olemme pyytäneet yhtyeeltä kommenttia tilanteesta. Lue Luomasen alkuperäinen päivitys alta:

Lisää luettavaa