Lamb of Godin ja Kreatorin yhteiskeikkoihin muutoksia – Helsingin-keikka siirtyy, Ouluun kaavailtu konsertti peruuntuu

7.11.2022 17:00

Harmillisia uutisia tulee nyt niille, jotka ovat odottaneet Lamb of Godin ja Kreatorin keikkoja. Tapahtumajärjestäjät tiedottavat, että bändikaksikon Helsingin Jäähalliin buukattu keikka siirtyy ensi vuoden puolelle ja Oulun-keikka peruuntuu tyystin. Yhtyeiden oli määrä esiintyä Oulussa 21.11. ja Helsingissä 22.11.

Helsingin-keikan uusi päivämäärä on nyt 19. helmikuuta 2023. Oulu jää pois kiertuekalenterista, koska konsertille ei löytynyt korvaavaa päivämäärää. Muutosten syytä ei sen tarkemmin eritellä: ”Valitettavasti joudumme kertomaan, että Kreatorista riippumattomista syistä State of Unrest -kiertue joudutaan siirtämään helmikuuhun 2023″, tiedotteessa kerrotaan. Rundi oli tarkoitus järjestää alun perin jo vuonna 2020, mutta tässä on ollut vähän kaikenlaista.

Samaan hengenvetoon kerrotaan myös sellainen muutos, että iltojen lämppäreiksi buukatut Thy Art Is Murder ja Gatecreeper jäävät pois ohjelmistosta. Uudet lämmittelijät julkistetaan myöhemmin. Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, pääsyliput voi palauttaa niiden ostopaikkaan 7. tammikuuta mennessä. Yhtyeet, Tuska ja Live Nation Finland pahoittelevat järjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisää luettavaa