”Lämpösi ja rakkautesi inspiroi minua yrittämään parhaani” – Chris Cornellin tyttäret julkaisivat koskettavat viestit edesmenneelle isälleen

Lillian Jean ja Toni jakoivat muistoja isästään Facebookissa.

Hiljattain menehtyneen Chris Cornellin tyttäret muistelevat isäänsä Facebookissa julkaisemillaan koskettavilla kirjoituksilla. Viikon päästä 18 vuotta täyttävä  Lillian Jean muisteli muutaman vuoden takaista kesää, jolloin hän oli pyöräreissulla isänsä kanssa New Yorkissa.

”Pari kesää sitten pyöräilimme Central Parkissa, kun kerroit minulle, että maailmassa ei ole montaakaan oikeasti hyvää ihmistä, mutta minä olen yksi heistä”, Lillian Jean kirjoittaa. ”Sinulla oli aina vahva luottamus ja ylpeys tekemisiäni kohtaan ja lämpösi ja rakkautesi inspiroi minua yrittämään aina parhaani.”

”Olen niin ylpeä ollessani lapsesi. Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka paljon rakastan sinua ja tulen ikävöimään sinua ikuisesti”, Lillian Jean päättää päivityksensä.

12-vuotias Toni puolestaan jakoi muiston tuoreemmasta tapauksesta, jolloin Chris suositteli hänelle Purple Rain -elokuvaa hotellissa rankan lentomatkan jälkeen.

”Luotin aina arvostelukykyysi. Katsoin elokuvan ja rakastuin siihen samoin tein. Päästyämme lempikappaleeseesi The Beautiful Onesiin, sanoit että ’tämä kappale on niin erityinen, ettei se sovi edes mihinkään genreen. Kun olin parikymppinen, näin elokuvan teatterissa ja joku alkoi nauraa tälle kohtaukselle ja biisille. Se sai minut raivoihini.’ Minäkin rakastuin kappaleeseen ja kuuntelin sitä taukoamatta.”

”Tiedän että olet yhä täällä ja olet kaiken kylmyyden alla tuntemani lämpö. Olet maailman paras isä. Ja tiedän, että ilman tätä onnettomuutta katsoisit edelleen kanssani Purple Rainia.”