Lars Ulrich hämmästelee Metallican Master of Puppetsin uutta suosiota – ”Sitä on hyvin vaikea käsittää”

30.7.2022 22:05

Metallica-rumpali Lars Ulrich kommentoi yhtyeen klassikkobiisin kokemaa renessanssia ennen yhtyeen torstaista Lollapalooza-keikkaa Chicagon Grant Parkissa.

”Master of Puppets” on viime aikoina noussut aivan uuteen suosioon soituaan Netflixin Stranger Things -sarjan neljännen tuotantokauden päätösjaksossa.

Ulrich puhui aiheesta Rock 95.5 -radiokanavan haastattelussa.

”Koko juttu on melkoinen aivojennyrjäyttäjä”, Ulrich sanoo. ”Sitä on hyvin vaikea käsittää. Olemme tietenkin seuranneet sitä, ja Stanger Things on ollut uskomaton ilmiö jo vuosia. Ja se tuli vähän puskista vain kolme kuukautta sitten. Puoli vuotta sitten meiltä kysyttiin Master Of Puppetsin käytöstä kauden päätösjaksossa. Totta kai, sanoimme. Osallistuimme mielellämme.”

”Yritämme olla aina mahdollisimman paljon mukana antaessamme musiikkiamme osaksi näitä kulttuurijuttuja, löytää yhteyksiä fanien kanssa ja saada musiikkia ihmisten kuultavaksi”, Ulrich selittää. ”Mutta se miten tämä juttu on paisunut. Ja kuka olisi osannut arvata — siitä on mitä? 36 vuotta… tämä 36 vuotta vanha biisi, ja se on nyt Ison-Britannian top 40 -listalla. Se on kahdeksanminuuttinen kappale, ja se vittu tekee sen tiettäväksi.”

”Se osoittaa elokuvan ja television ja ylipäätään kulttuurin voiman”, Ulrich jatkaa. ”Ja jokainen tilaisuus saada uusia penskoja sellaisen musiikin pariin, joka voi toimia porttina mihin tahansa — oli se sitten hard rockia tai muita juttuja, on erittäin jees. Mutta tämä juttu on ihan hullu. Sitä on vaikea tajuta, mutta se on mahtavaa. Olemme siitä aivan liekeissä.”

Lisää luettavaa