Lassi Valtoselta debyytti, Leningrad Cowboysilta uutuus

28.9.2011 15:53

Idols-kilpailun kesken jättänyt Lassi Valtonen julkaisee Kukin tyylillään -debyytin 26. lokakuuta. Levyn tuottajana on toiminut Matti Mikkola (Tehosekotin).

Albumin materiaalin ovat kirjoittaneet Matti Johannes Koivu, Topi Saha, Marko Haavisto sekä Mikkola yhdessä Street Cobran ja Asan kanssa. Valtonen esittelee pitkäsoitolla myös versionsa Pelle Miljoonan Nuoriso sairastaa syöpää -kappaleesta.

Vanhanaikainen-kappaleen voi hankkia itselleen artistin kotisivulta.

Leningrad Cowboys puolestaan palaa julkaisukantaan yli viiden vuoden tauon jälkeen. Buena Vodka Social Club -pitkäsoitto saapuu markkinoille 26. lokakuuta.

Laulaja Ville Tuomen tähdittämä yhtye on solminut sopimuksen saksalaisen SPV-levymerkin kanssa, joka julkaisee uuden albumin yli kolmessakymmenessä maassa.

– Joskus pitää kulkea monimutkainen tie yksinkertaistettuun lopputulokseen. Bändi on huikeassa iskussa ja olikin kunnia tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Buena Vodka Social Club on levy, jota ei voi tai saa kuunnella yksin – se on tehty yhdessä ja sitä pitää kuunteleman yhdessä, sanoo tuottaja Marzi Nyman.

Loppuvuoden ja ensi talven aikana tötteröbändi keikkailee eri puolilla Eurooppaa.

Uuden All We Need Is Love -videon voi katsoa täällä.

Lisää luettavaa