”Laulun aihe on sekä kipeä, että vahvasti nykyajassa toivoa antava” – JP Leppäluoto julkaisi ensisinglen kolmannelta albumiltaan

Laulaja uskoo monen löytävän sanoituksista yhtymäkohtia omaan elämäänsä.
10.3.2023 08:09

Muun muassa Charonista, Poisonblackistä, Harmajasta ja Northern Kingsistä tuttu JP Leppäluoto on työstämässä seuraajaa viime kesänä julkaistulle Jäävuoria-sooloalbumilleen. Nyt tulevalta levyltä on julkaistu ensimmäinen single Rakkauden laulupuu. Kappaleen on säveltänyt Yö-yhtyeen Jari Latomaa, sanoittanut Sana Mustonen ja tuottanut Samuli Erkkilä.

”Mulle laulun aihe on sekä kipeä, että vahvasti nykyajassa toivoa antava ja luulen monen löytävän tästä yhtymäkohtia elämäänsä. Upeaa saada julkaista uutta omaa musiikkia näiden repaleisten aikojen keskelle”, JP Leppäluoto kommentoi.

Leppäluodolla pitää kiirettä myös keikkarintamalla. Elämäni biisi -ohjelman tähtikaartiin kuuluva laulaja kiertää koko kevään Suomea bändinsä kanssa. Lisäksi hänet nähdään myös yhtenä solistina 40 vuotta Yötä -konsertissa Tampereen Nokia-areenalla 24. maaliskuuta sekä Poisonblackin juhlakeikoilla ensi syksynä.

Lisää luettavaa