Poisonblack palaa hetkeksi liikekannalle – syksyllä kuullaan bändin esikoislevylle omistettuja juhlakeikkoja

27.2.2023 18:00

Oululaislähtöinen metalliyhtye Poisonblack palaa syyskuussa liikekannalle – ainakin lyhyeksi aikaa. Orkesterin esikoislevy Escapexstacy julkaistiin vuonna 2003, ja nyt bändi haluaa juhlistaa merkkivuotta erikoiskonserteilla.

Keikoilla kuullaan Escapexstacy kokonaisuudessaan sekä lisäksi kappaleita yhtyeen koko uran ajalta. Lauluvastuun jakavat alun perin Escapexstacyllä laulanut JP Leppäluoto sekä sen jälkeisillä levyillä lauluun siirtynyt Ville Laihiala.

”Pari vuosikymmentä vierähtäny siitä, kun eka purasu julkaistiin. Useita levyjä, kiertueita ja niin edelleen. Vielä kerran ukkojen kanssa bussiin ja mikä hienointa, JP on mukana. Hän oli iso osa sitä, että meidän ura lähti käyntiin. Tervetuloa keikoille”, avaa yhtyeen kitaristi-laulaja Ville Laihiala tiedotteessa.

JP:n ja Villen lisäksi kokoonpanossa soittavat Antti Leiviskä ja Janne Markus (kitarat), Marco Sneck (koskettimet), Antti Remes (basso) ja Tarmo Kanerva (rummut). Keikkojen lipunmyynti käynnistyy tiistaina 28. helmikuuta. Katso kiertueaikataulu alta:
22.9. Oulu, Kantakrouvi
28.9. Jyväskylä, Lutakko
29.9. Tampere, Olympia
30.9. Helsinki, On the Rocks

Lisää luettavaa