Lausuntoja Slayerin ja Megadethin leireistä

Helsingissä torstaina 17.3. konsertoineiden Slayerin ja Megadethin riveistä kuuluu taas.

Kerry Kingiltä kysyttiin äskettäin, onnistuisiko Slayerilta jonkinlaisen "hullun rockoopperan" tekeminen. King ei oikein lämmennyt ajatukselle.

– Orkesterien kanssa työskenteleminen on pelkkää bändien masturbaatiota. Se on sellaista "me olemme maailman omistajia, voimme tehdä mitä haluamme" -meininkiä. Sorry Metallica, mutta tekin lähditte siihen kelkkaan, King naurahtaa.

Lisää täällä.

Megadeth joutui puolestaan soittamaan lyhennetyn keikan Pietarissa 16.3. Laulajakitaristi Dave Mustaine tunsi olonsa huonoksi ennen keikkaa ja hänellä todettiinkin virtsakivitauti. Lääkärien mukaan Mustainen ei olisi pitänyt soittaa ollenkaan, mutta kristityksi kääntynyt laulajakitaristi päätti esiintyä ainakin muutaman biisin verran. Tilanne vaati kuitenkin uskonnollisen kokemuksen.

– Ryhdyin rukoilemaan ja myös kaikki ystäväni rukoilivat. Oloni parani huomattavasti ja olenkin aivan varma, että sairauteni kaikkosi kaikkien läheisteni rukouksien avulla, Mustaine ilmoittaa.

– Nyt meidän kaikkien pitää rukoilla Slayerin Jeff Hannemanin parantumisen puolesta. (Slayer kiertää tällä hetkellä kitaristi Gary Holtin kanssa, sillä yhtyeen varsinainen kitaristi Hanneman toipuu Kaliforniassa käsileuikkauksesta).