Leevi and the Leavings? Ei vaan Lenny and the New Wings! Elonkerjuu-muusikot laittoivat pystyyn uuden yhtyeen

Elonkerjuun rumpali Lenni Paarma ja basisti Antero Naali ovat kasanneet uuden bändin. Orkesterin nimeksi on valikoitunut Lenny and the New Wings, ja mikäli nimi tuo teille assosiaatioita erääseen toiseen varsin maineikkaaseen suomalaiseen orkesteriin, niin ette ole ainoita. Kitaristina bändissä toimii John J. Kulju, rumpalina Hank Mannio.

Lenny & The New Wings esittäytyy True Player -debyyttisinglellä, johon Dave Berg ohjasi myös musiikkivideon. Tiedotteen mukaan singlebiisi ”vie etsimään itsestään sitä todellista pelimiestä”.

”Meikäläisellä on ollut pitempiaikaisena haaveena julkaista omaa, englanniksi laulettua musiikkia, ja nyt on vihdoinkin sen aika”, laulaja Lenni kertoo tiedotteessa.

”Ollaan pikkuhiljaa rakkaudella hiottu uutta bändiämme valmiiksi tuleviin koitoksiin. Ennen kaikkea olemme pitäneet hauskaa ja siinä samalla tehty hienoa musiikkia. Kaikkia meitä neljää yhdistää pitkä kokemus näistä hommista ja palava intohimo rockin soittamiseen ja sen tekemiseen.”

Yhtye aikoo julkaista tämän vuoden aikana ensimmäisen albuminsa muutaman videon kera sekä keikkailla ”niin kuin uudet siivet vain kestävät”. Bändin ensimmäinen esiintyminen on huomenna 4. maaliskuuta Vaasan El Gringossa.