”Lemmy rakasti tätä biisiä” – Lion’s Share kunnioittaa rocklegendan muistoa Motörheadia tulkitsemalla

Videolla on mukana myös Mikkey Deen terveiset.
28.12.2020 11:50

Motörhead-ikoni Lemmy Kilmisterin kuolemasta on tänään vierähtänyt tasan viisi vuotta. Ruotsalainen heavy metal -yhtye Lion’s Share kunnioittaa edesmennyttä rocklegendaa julkaisemalla oman versionsa yhtyeen klassisesta Killed By Death -kappaleesta. Yläpuolelta voit katsoa videon, joka sisältää myös Motörhead-rumpali Mikkey Deen terveiset.

”Tässä hieman erilaisempi versio, joka rokkaa todella, todella kovaa. Lemmy rakasti tätä biisiä emmekä koskaan ottaneet sitä pois settilistalta. Olen soittanut tätä lähemmäs viisituhatta kertaa”, Dee sanoo tervehdyksessään.

”Lemmy on todella rock ’n’ rollin ruumiillistuma. Vaikka Lion’s Share onkin enemmän heavy metalia kuin rock ’n’ rollia, oli Motörhead ja Lemmy suuri inspiraation lähde”, kommentoi vuorostaan Lion’s Share -laulaja Nils Patrik Johansson.

”Meillä oli ilo soittaa Motörheadin, Dion ja Manowarin lämppärinä Monsters Of The Millennium -kiertueella ja meitä kohdeltiin erityisen hyvin. Lemmy oli todella mahtava ja hauska tyyppi ja minulla on paljon hyviä muistoja tuolta rundilta. On myös todella hienoa saada ruotsalaistoveri Mikkey Deeltä alkutervehdys videoon sekä nähdä kaikki nuo mahtavat valokuvat, joita Lemmyn fanit ympäri maailman lähettivät”, lisää kitaristi Lars Chriss.

Lisää luettavaa