Lemmy, Slash, Chad Smith, Ozzy Osbourne ja lukuisat muut tähdet mukana kiusaamista käsittelevässä dokumentissa – Katso tuore traileri

https://youtu.be/aAHCfn1r99o

#NoJoke-kampanjan takana on muusikko Andrew Cole.

Kanadalaismuusikko Andrew Cole on työstänyt vuodesta 2012 lähtien kiusaamista vastustavaa #NoJoke-kampanjaa, johon kuuluu lukuisia huippuvierailijoita sisältävä kappale sekä sen työstämisestä kertova dokumentti. Mukana on paitsi muusikkoja Slashista Lemmyn ja Red Hot Chili Peppersin Chad Smithin kautta Steve Vaihin, myös muita tähtiä Jeff Goldblumista Jane Lynchiin ja Patrick Stewartiin, jotka myös kertovat omista kokemuksistaan niin kiusattuina kuin kiusaajina.

”Uskomme, että elokuva tuo tärkeän lisän kiusaamiseen liittyvässä keskustelussa. Kiusaaminen sattuu, mutta mitä voimme tehdä asialle? Elokuva näyttää, miten eri tavoilla voimme asiaa lähestyä, mikä toimii ja mikä ei. Lisäksi se haastaa joitain totuttuja ajattelutapojamme – miten esimerkiksi vedämme rajan uhrin ja tekijän välille. Aika tälle keskustelulle on mielestämme otollinen ja kiitämme kaikkia asiantuntijoita, jotka ottivat osaa projektiin”, dokumentin tuottaja Jason Loftus kommentoi.

”Arvostamme suuresti kaikkia mukaan lähteneitä artisteja, koska kukaan heistä ei tuntenut Andrew’ta eikä heillä ollut oikeastaan mitään velvollisuutta ottaa osaa. Olemme siis todella kiitollisia, että niin moni välitti asiasta. Osalla on omakohtaisia kokemuksia ja he halusivat ihmisten tietävän, ettei kukaan ole kiusaamisen kanssa yksin.”