Liam Gallagherin Oasis-reunion-twiitti sai aikaan stadionien välisen poskeilukisan – kuitit lentelivätkin sitten ihan kunnolla

Liam Gallagherin hiljattainen twiitti, jossa mies ehdotti veljelleen Oasiksen uudelleenkasaamista sai muutkin tahot kuin vain yhtyeen fanit sekaisin. Jalkapallojoukkue Manchester Cityn viralliselta tililtä ehdoteltiin nimittäin heti tuoreeltaan reunionin tapahtumapaikaksi Etihad Stadiumia, joka kirvoitti Wembleyn stadionilta tililtä tylyn, ”Kuinkas suuri se teidän yleisökapasiteettinne olikaan?” -kuitin. Manchesterissa ei suinkaan menty tästä sanattomiksi, vaan vastaus tuli nopeasti: ”Kuinkas paljon ne teidän lippunne maksoivatkaan?”

”Miksi kysytte? Mihin tapahtumaan olette tulossa? Minun täytyy varoittaa, että miltei kaikki on myyty jo loppuun”, Wembleyltä vastailtiin, mutta viimeinen ja kaikkein kirvelevin niitti tuli lopulta Etihad Stadiumin epävirallisen Twitter-tilin suunnalta. ”Ei taida kannattaa varailla liikaa tulevaisuuden tapahtumia. Teidät on voitu myydä sitä ennen ja koko paikka on saatettu ehtiä muuttaa jo parkkikseksi.” Auts.

Liikaa ison O:n paluun suhteen ei kannattane henkeään pidätellä, sillä Noel ei vastaillut veljensä twiittiin lopulta lainkaan ja Liam tulkitsikin hiljaisuuden kieltäytymisen merkiksi. ”Vastaus taitaa olla ei”, mies kirjoittaa toiseksi tuoreimmassa twiitissään.