Linda Ronstadtista tehdään elämäkertaelokuva – Päärooliin valittu suosittu laulaja-näyttelijä

Sekä Ronstadtilla että Selena Gomezilla on sukujuuria Meksikossa.
11.1.2024 13:03
On Selena Gomezissa (oikealla) ainakin samaa näköä kuin nuoressa Linda Ronstadtissa (vasemmalla).
Kuvat: Greenwich Entertainment/Kobal/Shutterstock/All Over Press (Ronstadt), Xavier Collin/Image Press Agency/BACKGRID/All Over Press (Gomez)

11-kertainen Grammy-voittaja, vuonna 2014 Rock ’n’ Roll Hall of Fameen nimetty laulajalegenda Linda Ronstadt saa oman elämäkertaelokuvan, uutisoi Variety. Variety on vahvistanut, että Ronstadtia tulevassa elokuvassa näyttelee laulajana ja näyttelijänä tunnettu Selena Gomez. 31-vuotias Gomez on julkaissut kolme sooloalbumia vuosina 2013, 2015 ja 2020 ja hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan Only Murders in the Building -sarjassa sekä Hotel Transylvania -animaatioelokuvista.

Esituotantovaiheessa olevalla elokuvalla ei vielä ole ohjaajaa. Tuottajina toimivat Ronstadtin manageri John Boylan sekä vuonna 2019 julkaistun Linda Ronstadt: The Sound of My Voice -dokumentin tuottanut James Keach.

77-vuotias Ronstadt vetäytyi eläkkeelle 2011. Vuonna 2013 hän kertoi lääkärien diagnosoineen hänen sairastavan Parkinsonin tautia, mutta vuonna 2019 diagnoosi muutettiin progressiiviseksi supranukleaariseksi halvaukseksi, johon kuuluu samoja piirteitä ja oireita kuin Parkinsonissa.

 

Lisää luettavaa