Lindemannin show on liian roisi alaikäisille, Rammstein-keikalle ei enää mahdu – uutisia saksalaisen teollisuusmetallin ystäville

17.12.2019 11:02

Nyt olisi tarjolla parikin uutisasiaa, joiden keskiössä on mies nimeltä Till Lindemann. Ensinnäkin tiedote kertoo, että Rammsteinin Viron-konsertti ensi kesänä on loppuunmyyty – jos siis pähkäilit, pitäisikö lähteä ensi vuonna Tallinassa käymään, niin nyt ei tarvitse enää pähkäillä. Tai voihan sinne jotain peruutuspaikkoja ilmaantua, mutta vaikeaksi menee. Suomesta paikalle matkustaakin komeat 17 000 katsojaa, melkoinen menekki on saksalaisjätillä!

Mitä Lindemannin muihin musiikillisiin seikkailuihin tulee, Peter Tägtgrenin kanssa hallinnoitu Lindemann-yhtye näyttää sekin kiinnostavan yleisöä. Bändi konsertoi 29. helmikuuta Helsingin Jäähallissa, ja vaikka alun perin konsertin piti tapahtua Black Box -tilassa, keikka valtaa lopulta koko hallin. Nyt siis tulee istumapaikkojakin myyntiin, ja näiden lipunmyynti alkaa 18. joulukuuta Ticketmasterissa ja Live Nationin sivuilla.

Tiedote kertoo sellaistakin, että Lindemannin show sisältää visuaalista materiaalia, joka soveltuu vain yli 18-vuotiaille. Niinpä konsertti on kielletty alaikäisiltä. Tiedossa on siis varmasti iloinen ilta, kun Lindemannin uusimman levyn pohjana toiminut Hannu ja Kerttu -näytelmä käsitteli tiedotteen mukaan köyhyyttä, ahneutta, kannibalismia ja kuolemaa. Sillä lailla!

Lisää luettavaa