Artisti: Lindemann

Rammsteinin voittokulku sen kuin jatkuu, mutta Till Lindemannilla on jo uusia kujeita mielessään

Kas, tämä tieto on jäänyt kokonaan huomaamatta. Muistathan Rammstein-laulaja Till Lindemannin ja Pain-pomo Peter Tägtgrenin yhteisen Lindemann-projektin, jonka Skills in Pills -debyyttilevy julkaistiin vuonna 2015? Tämä levy ei näemmä jäänytkään osapuolten viimeiseksi yhteiseksi tuotokseksi, sillä kakkosalbumi on jo valmiina. Tägtgren kertoi asiasta hiljattain Facebook-sivuillaan.

Mitä ihmettä Till Lindemann touhuaa? Rammstein-laulaja julkaisi vaihteeksi räppiä

Tästä on nyt vaikea sanoa mitään järkevää. Till Lindemann yhdisti voimansa kurdisukuisen saksalaisräppärin Haftbefehlin kanssa, ja kaksikko julkaisi eilen Mathematik-kimppakappaleen. Biisi saattaa aiheuttaa Rammsteinin faneissa vaikeasti käsiteltäviä tuntemuksia. Kuuntele yläpuolelta.

Rammstein-herra erikoishommissa

Berliiniläisorkesteri Rammsteinin kitaristilla Richard Kruspella on Emigrate-pumppunsa ja solisti Till Lindemann on esitellyt erikoiskikkojaan Lindemann-yhtyeessä, mutta Rammstein-hahmojen vierailut muiden artistien kappaleissa ovat suhteellisen harvinaisia.

Rammstein hakee Saksalta kymmenien tuhansien vahingonkorvauksia

Berliiniläinen Rammstein on haastanut oikeuteen Saksan hallituksen alaisen Bundesprüfstelle Für Jugendgefährdende Medien -viraston. BPjM:n tarkoituksena on valvoa kulttuurin eri aloja ja kieltää vahingolliseksi katsomansa tuotteet alle 18-vuotiailta.