Artisti: Lindemann

Rammsteinin Till Lindemann marssii jälleen ruudullesi – tyydytä keikkanälkäsi teollisuusmetallilla

Nyt se on sitten julki, Lindemannin live-dvd nimittäin. Till Lindemannin sivuprojektin Live in Moscow -keikkatallenne saattaa päätökseen sen vaiheen kokoonpanon historiassa, kun bändi oli Rammstein-laulajan ja Peter Tägtgrenin yhteinen projekti. Nyt Tägtgren on siirtynyt yhtyeestä sivuun, ja orkesteri jatkaa uusilla askelmerkeillä.

Seksi kiinnostaa, lasten saaminen vähemmän, lauloi Till Lindemann Moskovassa vuonna 2020

”I hate my life, and I hate you / I hate my wife and her boyfriend too”, laulaa Till Lindemann reipashenkisellä kappaleella nimeltä Praise Abort. Tämän julistuksen livetulkinnan voi katsoa alapuolelta, kun Lindemannin nimikkoyhtye promotoi tulevaa Live in Moscow -keikkataltiointia taas uudella kappaleirroituksella. Keikka soitettiin 15 maaliskuuta 2020 juuri ennen pahimman koronaruljanssin alkamista.

Kermakakulla päin näköä – Lindemannin keikoilla saa yleisökin näemmä olla varuillaan

Rammsteinin Till Lindemannin ja muun muassa Hypocrisyn Peter Tägtgrenin muodostama Lindemann on nykyään sitten pelkästään Till Lindemannin projekti. Yhtyeen somekanavissa ilmoitettiin marraskuussa, että osapuolet päättävät yhteistyönsä kahden albumin jälkeen ja laulaja-Lindemann pyörittää bändiä vastedes uudella kokoonpanolla. Kenties joskus vielä kuullaan, mitkä seikat tähän päätökseen oikein johtivat.