Linkin Park julkaisee livealbumin – Omistettu edesmenneelle Chester Benningtonille

"Keikat olivat erityisen maagisia ja Chester pitikin kiertuetta uramme parhaimpana."
16.11.2017 09:54

Linkin Park julkaisee 15. joulukuuta One More Light Live -albumin, joka on äänitetty kuluvan vuoden keväällä ja alkukesästä toukokuussa julkaistun One More Light -studioalbumin tiimoilta heitetyllä kiertueella. Yhtye tiedottaa omistavansa levyn laulajalleen Chester Benningtonille, joka kuoli oman käden kautta viime heinäkuussa.

”Kun saimme albumin valmiiksi, vitsailimme Chesterin kanssa, että hän asetti itselleen riman todella korkealle antaakseen keikoilla yhtä intensiivisiä tulkintoja kuin studiossa. Mutta hän otti haasteen ilolla vastaan. Alkukesästä 2017 heittämämme keikat olivat erityisen maagisia ja Chester pitikin kiertuetta uramme parhaimpana”, yhtye kertoo tiedotteessaan.

”Chester oli ainutlaatuisen intohimoinen, harvinaisen antelias, herkkä, optimistinen, hauska ja kiltti. Hän omistautui täysin herättämään nämä kappaleet henkiin ja onnistui siinä täydellisesti. Kiitämme kaikkia niitä, jotka näkivät meidät tällä kiertueella. Toivottavasti ne, jotka eivät päässeet itse paikalle, saavat tämän levyn avulla tuntea edes osan sitä taikaa, jota me kuusi tunsimme näillä keikoilla.”

One More Light Live sisältää seuraavat kappaleet:

01. Talking To Myself
02. Burn It Down
03. Battle Symphony
04. New Divide
05. Invisible
06. Nobody Can Save Me
07. One More Light
08. Crawling
09. Leave Out All The Rest
10. Good Goodbye (feat. Stormzy)
11. What I’ve Done
12. In The End
13. Sharp Edges
14. Numb
15. Heavy
16. Bleed It Out

Lisää luettavaa