Linkin Park -räppäri: Chester Bennington kuului samaan kategoriaan Freddie Mercuryn ja James Hetfieldin kanssa

Mike Shinoda suitsuttaa edesmennyttä yhtyetoveriaan Kerrang!-lehden haastattelussa.

Linkin Park -yhtyeen räppäri-laulaja Mike Shinoda on muistellut edesmenneen yhtyetoverinsa Chester Benningtonin laulunlahjoja Kerrang!-lehdelle. Runsaasti suitsutusta jo elinaikaan äänestään saanut Bennington lukeutui Shinodan mukaan samaan kastiin Depeche Mode-, Queen- ja Metallica-nokkamiesten kanssa.

”Se oli hassu juttu, sillä hän oli sen tyyppinen kaveri, että jos kehuit hänen ääntään, erityisesti aloittaessamme, hän käänsi katseensa muualle”, Shinoda toteaa. ”Hän kiisti sen tai heitti itsestään vähättelevän kommentin. Osa hänestä piti huomiosta, mutta toinen osa halusi vain juosta karkuun.”

”Se Chesterissä oli hienoa. Hän haki inspiraatiota laajalta skaalalta eri laulajia eri vaiheissa elämäänsä, kuten Dave Gahanilta, James Hetfieldiltä ja Freddie Mercuryltä. Muistutin häntä välillä, että hän kuului samaan kategoriaan, mutta hän ei ollut asiasta lainkaan samaa mieltä. Hän ei koskaan myöntänyt sitä, mutta viime kuukausina kymmenet artistit ovat kertoneet julkisesti ja yksityisesti millainen inspiraation lähde Chester ja yhtye ovat heille olleet. Olemme siitä hyvin kiitollisia.”

Haastattelun litteroinnista vastasi NME.