Lordin ja Hybrid Childrenin jäsenillä vahvistettu Dingo julkaisi uutta musiikkia – Neumann: ”Suurista tunteista on kyse”

Dingo lähtee kesäkeikoille uuden kokoonpanon voimin odottavin mielin.
18.5.2018 12:36

Viime vuonna klassisella kokoonpanollaan palannut Dingo on julkaissut tänään uuden singlen Tähtenä taivaalla. Singlellä esitellään yhtyeen uusittu kokoonpano, jossa vanhat, omille teilleen taas lähteneet jäsenet Pete ja Quuppa on korvattu Leena Peisalla (ex-Lordi) ja Saska Ketosella (ex-Hybrid Children). Vanhoina kasvoina mukana jatkavat Neumann, Pepe Laaksonen ja Jonttu Virta.

”Video on kuvattu Finnvox-studiolla, jossa Dingo on levyttänyt jo 80-luvulla, ja jossa ovat tehneet niin Neumann kuin basisti Pepe Laaksonen ensimmäiset sooloalbuminsa, joten suurista tunteista on kyse. Kaiken kaikkiaan niin uusi single kuin videonsa ovat mielestäni onnistuneet hyvin ja varsinkin videon saattelemana biisi saa hienon hyväntuulisen tunnelman aikaan”, fiilistelee Nipa Neumann.

Uusia tuulia sekä tietenkin vanhoja klassikoita kuullaan Dingon keikkaillessa jälleen kesällä ja loppuvuodesta. Bändi nähdään muun muassa Iskelmäkesä Rovaniemellä, Alahärmän Powerparkissa, Laukaan Satama Festivaaleilla ja Ylivieskan SavaStockissa.

Lisää luettavaa