Kiitos 2017: Dingon klassisen kokoonpanon tiet eroavat (jälleen)

Pete ja Quuppa suuntaavat uusiin haasteisiin.
30.12.2017 19:38

Dingon klassinen kokoonpano (vuosimalli 1984–1986) ilmoitti paluustaan kuluvan vuoden helmikuussa. Comebackista ei tullut pitkää, sillä bändi tiedottaakin Facebook-sivuillaan, että kosketinsoittaja Veli-Pekka ”Pete” Nuotio ja rumpali Juha ”Quuppa” Seittonen poistuvat yhtyeen vahvuudesta.

– Vastaanotto keikoilla ja kentällä on ollut todella mahtavaa ja merkinnyt koko yhtyeelle paljon! Erityiskiitos sille fanijoukolle, joka uskollisesti on kulkenut mukana keikoilta keikoille, välimatkoista välittämättä! bändi kiittelee Facebookissa.

Dingo ja Neumannin yhteisellä Facebook-sivulla kerrotaan, että Pete Nuotio jatkaa musiikillisten ponnisteluidensa kanssa hengellisen musiikin parissa sekä vetopasuunaa ja jazzia opiskellen. Rumpali Quuppa on ”päättänyt lähteä omalle valitsemalleen tielleen”. Tulevan vuoden puolella Dingo-leirissä puhaltavat siis uudet tuulet.

Dingon kokoonpanoon jäänyt kolmikko Neumann, Pepe ja Jonttu jatkaa musiikin tekemistä yhdessä, Dingon leiristä kerrotaan. Vuoden 2017 Dingoa on nähty kesän festivaaleilla, konserttisalikiertueella ja tribuuttialbumin muodossa.

Lisää luettavaa