Dingo palaa jälleen uudella kokoonpanolla – mukana jäseniä Lordista ja Hybrid Childrenistä

Pertti Neumannin tiedotusosasto kertoo, että Dingo on uusinut miehistöään kahden soittajan verran. Kun yhtyeen wanhat jäsenet Pete ja Quuppa lähtivät yhtyeen riveistä omille teilleen, yhtye pestasi heidän tilalleen rumpuihin ja koskettimiin uudet muusikot – ja nyt mukaan lähtikin huomionarvoisia nimiä.

Dingon uudet jäsenet ovat Lordin rinnalla Awa-nimellä koskettimia soittanut Leena Peisa sekä Hybrid Childrenistä tuttu Saska Ketonen. Tällä kokoonpanolla Dingolle on buukattu keikat 14. heinäkuuta Rovaniemen Iskelmäkesä-tapahtumaan sekä 10. elokuuta Alahärmän Powerparkiin. Lisää keikkoja on tulossa.

”Allekirjoittaneella ei joitakin vuosia sitten olisi tullut mieleen, että nainen soittaisi Dingossa. Mutta nyt soittaa, mikä on hienoa! Näin uuden Dingon alkumetreillä tilanne on vähintäänkin herkullinen – ja mikä tärkeintä, motivoiva!! Myös uudet Dingo-biisit odottavat julkaisuaan näillä näppäimillä, joten energiaa löytyy. Ja soittamisen nälkää. Sitä tarvitaan aina”, kommentoi Neumann tiedotteessa.

”Dingo on lapsuuteni lempibändejä ja Pete Nuotion maagiset synakuviot ja -soundit varmasti suurin vaikutin, mikä sai minut kiinnostumaan jo pienenä tyttönä kosketinsoittajan hommista. Siispä mahkua päästä soittamaan Dingossa ei vaan voi jättää välistä! Olen ihan täpinöissäni, iloinen ja otettu tästä paikasta. En malta odottaa, että päästään keikoille ja julkaisemaan uutta materiaalia!” Leena Peisa puolestaan kertoo.

”Olin hyvin otettu saadessani Neumannilta puhelinsoiton Dingon rumpalin pestiin liittyen. Asiat etenivät nopeasti, ja nyt ollaan tässä. Tätä voisi kuvailla jopa haaveiden ja unelmien toteutumiseksi, joten fiilikset ovat superkorkealla. Dingon legendaarisuudenhan tietävät kaikki, ja on kunnia olla nyt osa sitä. Koulussa jo ala-asteella alkanut bändin diggailu on jatkunut läpi vuosien, ja en malta odottaa, että päästään keikoille ja uusien Dingo-biisien kimppuun”, rumpali Ketonen sanoo.

Onnea ja menesystä tälle kokoonpanolle!