Lost Society puuhaa mönkään menneen kiertueensa tilalle kelpo nettispektaakkelia

11.5.2020 11:21

Lost Societyn neljäs studioalbumi No Absolution julkaistiin helmikuussa. Mikäli vuosi olisi kulkenut mukavammissa merkeissä, yhtye viettäisi tällä hetkellä aikaa tien päällä. No, nyt kävi niin kuin kävi, ja tämänkin yhtyeen on turvauduttava B-suunnitelmaan. Se tarkoittaa, että bändi tykittelee pian yleisölle verkkoyhteyden välityksellä.

Toukokuun loppupuolella orkesteri nähdään Semilive.fi-palvelussa korona-ajan erikoiskeikalla, jossa esitetään No Absolution alusta loppuun. Yhtye soittaa itse asiassa kaksikin keikkaa: 20.5. esiinnytään yhdysvaltalaisen yleisön aikataulun mukaisesti, ja 21.5. bändi nähdään Suomen aikavyöhykkeeseen sopivasti kello 21 täkäläistä aikaa. Lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin jälkeen.

Lost Societyn keulakuva Samy Elbanna näkee striimikeikassa paljon mahdollisuuksia. ”Tämä on tilaisuus meille päästä esiintymään niihin maailman paikkoihin, joihin emme ole vielä päässeet rundaamaan fyysisesti. Näinä pimeinä aikoina olemme todella kiitollisia siitä, että pystymme saattamaan ystävämme ympäri maailmaa yhteen rakastamamme musiikin parissa”, Elbanna kirjoittaa tiedotteessa.

Liput nettikeikalle maksavat 8,50 euroa Ticketmasterissa, ja päälle näyttäisi tulevan euron tilausmaksu. Sinne vain katsomaan sitten, tiukka livebändihän tässä on kysymyksessä.

Lisää luettavaa