LPRHC:n ohjelmisto valmis – Kaikkea kivaa tarjolla niin punkin, hardcoren kuin hiphopin ystäville

Terveet Kädet
Timo Isoaho

Lappeenrannassa kajahtaa taas heinäkuussa.

Vaihtoehto- ja punkmusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään tuttuun tapaan Lappeenrannassa 19.-20. heinäkuuta. Huhtiniemen lähes 30 artistia ja bändiä käsittävä ohjelmisto on saatu nyt valmiiksi ja tarjontaa löytyy hardcoresta progemman fiilistelyn kautta räppiin ja hiphopiin.

Ulkomaisina pääesiintyjinä nähdään brittipunkin klassikkobändeihin lukeutuva GBH sekä metallisen hardcoren eurooppalainen ykkösbändi Knuckledust. Kotimaista kattausta tähdittävät muun muassa kesän ainoan keikkansa tekevä hc/grind/thrash -sensaatio Pikakassa, lyhyen paluun keikkalavoille tekevä legendaarinen Terveet Kädet (kuvassa) sekä punkin kärkinimiin lukeutuvat Pää Kii ja Huora. Kevyempää antia edustavat Maustetytöt, Litku Klemetti sekä räppäri Heikki Kuula. Lisäksi festarialueelle nousee jälleen Laineen Kasperin isännöimä Linnunradan Rinnebaari, jossa on tarjolla tämän hetken mielenkiintoisimmat elektronisen ja kokeellisen musiikin underground-nimet.

LPRHC Festin kahden päivän annakkoliput myynnissä nyt Tiketissä. Yhden päivän liput tulevat myyntiin toukokuun alussa, kun päiväkohtaiset esiintyjät on julkistettu.

LPRHC Fest 2019 lopullinen kattaus on valmis ja näyttää tältä! #lprhcfest #lprhcfest2019

Posted by LPRHC Fest on Thursday, April 25, 2019