Machine Head -kippari coveroi Linkin Parkia vain päiviä Chester Benningtonin kuoleman jälkeen – video esityksestä nyt katsottavissa

23.7.2020 12:10

Machine Headin laulaja-kitaristi Robb Flynn on julkaissut kolme vuotta sitten nauhoitetun videon, jolla mies coveroi Linkin Parkia.

Mies esitti yhtyeen In the End -hitin syntymäpäiväjuhlissaan, vain päiviä Chester Benningtonin kuoleman jälkeen.

”Kolme vuotta sitten soitimme tämän kappaleen syntymäpäiväjuhlissani, kuultuamme Chesterin kuolemasta vain pari päivää aiemmin”, Flynn kirjoittaa. ”Olimme shokissa ja surullisia, ja luulisin useimpien meistä edelleen vasta toipuneen Chris Cornellin äkillisestä ja traagisesta kuolemasta kun tämä iski täysin puun takaa.

”Tiedän ihmisten pitävän tätä hölmönä tätä, mutta en nakkaa paskaakaan”, mies jatkaa. ”Rakastan Linkin Parkia. Näin heidät ennen kuin he julkaisivat ensimmäisen levynsä ja he lämppäsivät Orgyä Maritime Hallissa. Näin heidät melkein joka kerta kun he tulivat San Franciscon lahden ympäristöön, ja he vetivät aina vitun fantastisen show’n.”

”Soitimme heidän kanssaan lukemattomilla festivaaleilla, näin heidät Pariisissa promotoimassa The Blackeningia, ja näin heidät jälleen Valko-Venäjällä. Tiedän että Chesterin kuoleman vuosipäivä oli eilen [20. heinäkuuta], mutta tuntui oikealta jakaa tämä vilpitön cover. Propsit J-Macille kertosäkeessä toimittamisesta.”

Katso ja kuuntele alta.

Lisää luettavaa