Maija Vilkkumaa pistää areenavaihteen silmään – ensi vuonna konsertoidaan Nokia-areenalla

14.11.2023 09:25

Maija Vilkkumaa nähdään ensi vuonna areenaluokan keikalla Tampereella. Vilkkumaa vietti viime viikonloppuna 50-vuotisjuhliaan Helsingin Jäähallissa, mutta vuoden kuluttua ovat puitteet vielä komeammat, kun laulaja nousee Nokia-areenan lavalle.

Vilkkumaan tähänastisen uran suurin konsertti järjestetään itsenäisyyspäivän aattona eli torstaina 5.12.2024.Tarkoitusperät ovat tiedotteen mukaan kunnianhimoiset: tarkoitus on toteuttaa show, joka ”auttaa unohtamaan käsittämättömänä ympärillä riehuvan todellisuuden ja jonka jälkeen maailma ympärillä näyttää uudenlaiselta”.

“Minun keikallani jokainen on rocktähti, oman elokuvansa pääosassa. Ja jokainen on tervetullut. Ei tarvitse jalostua tai parantua tai edes voimautua voidakseen osallistua Vilkku-Maan juhliin Suomi-rockin pääkaupunkiin, sen kun tulee sellaisena kuin on! Eläköön ystävyys, rakkaus ja rock’n’roll” Vilkkumaa ilmoittaa tiedotteessa.

Lipunmyynti Vilkku-Maa-nimiseen konserttiin alkaa 16. marraskuuta Lippupisteessä. Pääsylippujen hintaa ei tiedotteessa mainita, mutta muutaman päivän päästähän tuo selviää.

Lisää luettavaa