Maj Karma 30 vuotta! Maineikas orkesteri suuntaa juhlan kunniaksi erikoiskeikoille

20.9.2022 12:09

Niin se on Maj Karmakin varttunut jo 30 vuoden ikään! Onneksi olkoon vain hienolle yhtyeelle. Juhlan kunniaksi bändi suuntaa pienimuotoiselle spesiaalikiertueelle, joka vie orkesterin joulukuussa neljälle paikkakunnalle.

Karman voi nähdä 14.12. Tampereen Olympiassa, 15.12. Jyväskylän Lutakossa, 16.12. Helsingin Tavastialla ja 17.12. Porin Virkistyshotelli Yyterissä. Ennakkoliput tulevat myyntiin huomenna 21.9. Ennakkomyyntipisteinä toimivat Tiketti (Tampere, Helsinki), Lippupiste ja Jelmu (Jyväskylä) sekä Ticketmaster (Pori).

”Osoittaa täydellistä selkärangattomuutta, että tämä yhtye on edelleen kasassa. Alkuperäinen tarkoitushan oli soittaa yksi ainoa hätkähdyttävä keikka ja hajota. No, keikka ei hätkähdyttänyt ketään ja me jatkamme edelleen 30 vuoden jälkeen. Tällaista selkärangattomuutta on syytä juhlia yhdessä faniemme kanssa”, Herra Ylppö kuvailee juhlahumua tiedotteessa.

Maj Karma on viettänyt viime ajat hiljaiseloa ja esiintynyt livenä vain kerran. Tämä keikka nähtiin Karmarockissa viime kesänä. Bändillä ei toistaiseksi ole keikkasuunnitelmia juhlakiertueen jälkeiselle ajalle.

”Maij’ Karman Kauniit Kuvat perustettiin Harjavallassa 1992. Vitun 30 vuotta sitten, 18-vuotiaina kuninkaina. Eipä oo vuosijuhlia pidetty matkan varrella, joten nyt pidetään. Vikaa odotellessa!” Häiriö Piirinen kertoo.

Lisää luettavaa