Marilyn Mansonin pitkäaikaista basistia syytetään raiskauksesta

Marilyn Manson -basisti on vakavien syytösten kohteena.

Entinen tyttöystävä syyttää shock rock -suuruus Marilyn Mansonin pitkäaikaista basistia Jeordie ”Twiggy Ramirez” Whitea raiskauksesta ja henkisestä pahoinpitelystä, uutisoi NME. Riot Grrrl -liikkeestä kummunneen Jack Off Jill -yhtyeen laulajanakin tunnettu Jessicka Addams seurusteli Whiten kanssa 1990-luvulla.

Addams kuvailee Facebookissa julkaisemassaan lausunnossa suhdetta väkivaltaiseksi ja väittää Whiten raiskanneen hänet basistin viettäessä lyhyttä kiertuetaukoa. Addams muistelee tekstissään, kuinka Jack Off Jillin kasvattaessa suosiotaan tuolloin omalla nimellään esiintynyt White tuli jatkuvasti mustasukkaisemmaksi, henkisen ja fyysisen väkivallan lisääntyessä pariskunnan arjessa nousujohteisesti.

”Hän hyppäsi New River -jokeen protestiksi siitä, että kyyditsin miespuolisen ystäväni tämän kotiin. Hän alkoi parjata ulkonäköäni ja puhkoi autoni renkaat”, Addams kirjoittaa. ”Pysyin hänen rinnallaan, sillä minut oli pienestä pitäen kasvatettu sietämään tuollaista käytöstä ja olin syvästi rakastunut 19-vuotias.”

Raiskaustapauksesta Addams kirjoittaa seuraavaa: ”Hän [White] pakotti minut lattialle kaulasta kuristaen. Sanoin ei. Sanoin sen niin lujaa, että ystäväni Pete syöksyi toisesta huoneesta paikalle ja auttoi hänet pois päältäni. Minut oli kuitenkin jo raiskattu. Minut raiskasi ihminen, jota luulin rakastavani.”