MCR-rumpali sai kenkää erikoisesta syystä

3.9.2011 16:07

Suurilla brittiläisillä Reading ja Leedsin festivaaleilla juuri esiintynyt My Chemical Romance on antanut potkut rumpali Mike Pediconelle. The Bled -yhtyeestä viime vuonna MRC:n riveihin liittynyt Pedicone sai lähteä "jäätyään rysän päältä kiinni varastettuaan yhtyeeltä Washingtonin Auburnissa 1. syyskuuta".

Suurilla brittiläisillä Reading ja Leedsin festivaaleilla juuri esiintynyt My Chemical Romance on antanut potkut rumpali Mike Pediconelle. The Bled -yhtyeestä viime vuonna MRC:n riveihin liittynyt Pedicone sai lähteä "jäätyään rysän päältä kiinni varastettuaan yhtyeeltä Washingtonin Auburnissa 1. syyskuuta". My Chemical Romancen kitaristi Frank Lero ei kertonut sen tarkemmin, millaisesta varkaudesta on kysymys.

– Sydämemme ovat särkyneet ja olemme myös erittäin tympääntyneitä tämän välikohtauksen vuoksi. Emme kuitenkaan aio nostaa syytteitä Pediconea vastaan, kitaristi sanoo.

My Chemical Romance ei turhaan aikaillut paikkaajan kanssa, sillä Dead Countryn Jarrod Alexander (ex-Death By Stereo) hyppäsi rumpusetin taakse jo Salt Lake Cityssa 3.9.

www.mychemicalromance.com

Lisää luettavaa