”Meillä on aina hauskaa yhdessä” – Axl Rose kertoi ystävyydestään Kimi Räikkösen kanssa

AOP

Lähi-idässä keikkamatkalla olevan Guns N’ Rosesin laulaja Axl Rose ehti sairastelultaan keskustelemaan toimittajienkin kanssa, ja yksi kiintoisa haastattelu julkaistiin Etihad Airwaysin julkaisemassa Atlas-lehdessä. Artikkelissa saadaan muun muassa vastaus siihen, kuka on Rosen mielestä kaikkien aikojen suurin rockbändin keulakuva – ja mitä hän ajattelee autourheilusta sekä Kimi Räikkösestä.

Rose kertoo, että hän ja Slash ovat ”täysiä petroolipäitä” ja että hän on käynyt katsomassa useita F1-osakilpailuja Brasiliassa, Briteissä ja Malesiassa. Tästä innostunut toimittaja pyytää Rosea kertomaan ”pitkästä ystävyyssuhteestaan” Kimi Räikkösen kanssa, ja Rose teki työtä käskettyä.

”Olemme tunteneet toisemme jo kauan. Se taisi olla vuonna 2006, kun hän kutsui minut vieraakseen Britannian Grand Prix’hin”, Rose muistelee.

”Hän on hieno tyyppi ja hieno ajaja, ja meillä on aina hauskaa kun olemme yhdessä.”

Epäilemättä! Entäs se kovin laulaja sitten? Rosella on tähän vaikeaan kysymykseen vastaus valmiina.

”Minulle tämä on helppo valinta: Queen on kaikkien aikojen paras bändi ja Freddie oli suurin keulakuva. Yhtye on paras, koska he ottivat haltuun niin monta erilaista musiikkityyliä.”

Nyökyttelemme hyväksyvästi tälle valinnalle. Long live Freddie!