Mennäänkö ysärimallin eurodance-hurjastelulla Euroviisuihin? Näin uskoo UMK:n tuoreimman kisabiisin tekijä Windows95man

Panokset kovenee.
17.1.2024 15:13

Suomen edustajaa Ruotsissa toukokuussa pidettäviin Euroviisuihin haetaan parhaillaan käynnissä olevan Uuden Musiikin Kilpailu kautta. Tähän mennessä omat kisabiisinsä ovat julkaisseet Cyan Kicks, Sexmane, Sara Siipola ja Jesse Markin, ja tänään (17.1.) julkaisuvuoroon on tullut muun muassa vuoden 2022 Helsingin kaupungin uudenvuoden juhlassa sekä Käärijän jäähallikeikan lämmittelijänä esiintyneen bailu-dj Windows95manin eli Teemu Keisterin kappale No Rules, joka tavoittelee edustuspaikkaa luottaen ysärinostalgian vetovoimaan. Katso kappaleen kylkeen tehty video ylempää.

”Mielestäni kaikki suomalaiset ovat syvällä sisimmässään hieman hulluja, ja halusin tuoda tuota piirrettä enemmän esille. Nyt pääsen myös itse tuomaan musiikkini suuremman yleisön tietoon ja samalla levittää No Rules -biisin ilosanomaa”, Keisteri kertoo.

Siivittävätkö hullut piirteet ja eurodance-vibat voittoon? Se nähdään UMK-finaalissa 10. helmikuuta. Sitä ennen kuullaan vielä kaksi viimeistä kisabiisiä, huomenna torstaina julkaistava Sini Sabotagen Kuori mua sekä perjantaina julkaistava Mikael Gabrielin ja virolaisen Nublun Vox populi.

Lisää luettavaa