Mestarisäveltäjä Leonard Bernsteinistä kertova elokuva sai trailerin – projektissa mukana melkoisen nimekkäitä tekijöitä

15.8.2023 21:19

1900-luvun tunnetuimpiin yhdysvaltalaisiin kapellimestareihin ja säveltäjiin lukeutunut Leonard Bernstein saa pian oman elokuvansa. Maestro kertoo Bernsteinin ja Felicia Montealegre Cohn Bernstein suhteesta, ja sitä kuvaillaan ”emotionaalisesti eeppiseksi kurkistukseksi perheeseen ja rakkauteen”.

Elokuvan on ohjannut sen nimiroolia esittävä Bradley Cooper, jonka edellinen ohjaustyö oli menestyselokuva A Star is Born (2018). Felicia Montealegrea esittää moninkertainen Oscar- ja Golden Globe -ehdokas Carey Mulligan. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Maya Hawke, Matt Bomer ja Sarah Silverman. Tuotantopuolelta löytyy muutaman ihan passelin rainan vuosien varrella ohjanneet Martin Scorsese ja Steven Spielberg.

Maestro julkistettiin jo tammikuussa 2020, ja vaikka välissä ehtikin hetki vierähtää, elokuva on viimein tulossa Netflixiin joulukuussa. Ensi-iltansa se saa syyskuun alussa Venetsian elokuvajuhlilla.

Katso tuore traileri alta.

Lisää luettavaa