Metallica-basisti paljastaa, minkä kappaleen yhtyeen tuoreelta albumilta haluaisi kuulla Slayerin versioimana

4.6.2023 19:43

Metallica-basisti Rob Trujillo pääsi osallistumaan mielenkiintoiseen ajatusleikkiin meksikolaisen Alfa 91.3 FM -radiokanavan haastattelussa. Muusikolta nimittäin tiedusteltiin, minkä kappaleen 72 Seasonsilta hän haluaisi kuulla Slayerin versioimana.

”Vau. Hyvä kysymys, sillä se voisi olla todella hauskaa ja voin kertoa minkä valitsisin”, Trujillo vastaa. ”Onko Cheech & Chong tuttu? Se oli koomikkoduo. Olen puhunut tästä haastatteluissa. Heillä oli 70-luvulla uskomaton biisi, Earache My Eye… ja heillä oli torvisektio ja kaikkea. Olen sanonut, että voin kuvitella Cheech & Chongin laulamassa If Darkness Had A Sonia: ’Temptation’. Ja Cheech & Chongissa oli yksi kaveri… he olivat pössyttelijöitä. He olivat aina pilvessä, ’just näin, jäbä. Siistii.’ Ja yksi heistä oli chicano, meksikolaisamerikkalainen. Cheech Marin. Se on hänen nimensä. Kuvittelen aina hänet laulamassa ’temptation’ tuohon tyyliin.”

”Mutta sen sanottuani… tämä oli siis ihan vain huumorin kannalta”, Trujillo jatkaa. ”Sanoisin… Mikä olisi oikein väkevä biisi? Haluaisin kuulla 72 Seasonsin. Tämä saattaa kuulostaa hullulta. Mitä jos Slayer versioisi 72 Seasonsin? Se olisi aika siistiä. Kukaan ei odottaisi sitä. Mutta minä rakastaisin sitä. Sillä minusta tuntuu… jotkut väittävät että [Metallican ja Slayerin] välillä olisi kilpailuasetelma… ja ehkäpä se johtuu siitä, että liityin bändiin myöhemmin. Näen pikemminkin kaksi ikonista voimanpesää, joiden energia 80-luvun alussa oli todella korkealla. Mutta mitä jos Slayerin klassinen kokoonpano coveroisi biisin kuten 72 Seasons? Se olisi melko siistiä.”

Katso Trujillon haastattelu alta.

Lisää luettavaa