Metallica-fanit riehuivat taas, Korpiklaani pulassa

12.3.2010 08:53

Äskettäin uutisoitiin Metallican fanien riehuneen Chilessä, eikä metallijättiläisen Etelä-Amerikan kierros ole sujunut muutenkaan aivan rauhallisesti. Viimeisimmät mellakat syntyivät Kolumbian Bogotassa, kun jopa tuhannet fanit yrittivät päästä konserttialueelle ilman pääsylippuja. Virallisen tiketin oli hankkinut noin 30 000 ihmistä.

Poliisi oli varautunut ongelmiin jo ennakkoon ja paikalle saapuikin 1500 virkavallan edustajaa, neljä panssarivaunua ja lukuisia poliisien omia ajoneuvoja. Lopulta ainakin 168 ihmistä pidätettiin.

Videomateriaalia täällä.

Niin ikään Etelä-Amerikassa kiertävä Korpiklaani joutui puolestaan odottamattomiin vaikeuksiin, kun yhtye joutui yli 7 richterin asteikon maanjäristyksen keskelle Santiagon kaupungissa.

– Eipä ole vastaavaa tullut koettua. Meinasi tulla paskat housuun, kun hotellin seinä alkoi halkeilemaan ja rappaukset lentämään, Korpiklaanin Jonne Järvelä kertoo Soundille.

Yhtyeen kiertueen on määrä jatkua muutaman keikan verran, mutta Chilen epävakaasta tilanteesta kertoo yhtyeen nettisivujen tiedote: "Contact with all venues is a bit hard due to the circumstances, but for now we think we will play all scheduled concerts".

Lisää luettavaa