Metallica-kitaristi kutsui Megadeth-pomoa ”hyvin, hyvin surulliseksi” mieheksi – Dave Mustainelta ei kauaa vastausta tarvinnut vartoa

5.12.2016 22:14

Muinoin Dave Mustainen Metallican riveissä korvannut soolokitaristi Kirk Hammett raotti näkemyksiään nykyisestä Megadeth-nokkamiehestä Word of Wheeler -podcastille. ”Tilannehan on se, että minulla ei ole koskaan ollut minkäänlaisia ongelmia Daven kanssa”, Hammett aloittaa diplomaattisesti. ”Olen aina pitänyt Davea hyvin, hyvin surullisena, vihaisena ja Metallica-tilanteeseensa turhautuneena tyyppinä, eikä hän ole oikein koskaan päässyt jutusta yli. Minulla on aina riittänyt empatiaa hänelle ja olen ymmärtänyt aina hänen suuttumuksensa.”

Vaikka Hammett ei anna vaikutelmaa tarkoituksellisesta poskeilusta edeltäjänsä suuntaan, vaan enemmänkin kertoo rehellisen näkemyksensä edeltäjästään riitaa sen kummemmin haastamatta, ei liene yllättävää, että Mustaine ei kauaa sanattomana pysynyt asiasta vihiä saatuaan. Rockfeed tietääkin kertoa, että mies kiiruhti tuoreeltaan Twitterin puolelle päivittämään, nyttemmin jo poistetun viestin, jossa jakoi linkin kyseiseen haastatteluun saatesanoilla: ”En ole varma mitä tässä väitetään Kirtin sanoneen, mutta mikäli siinä väitetään etten ole päässyt yli Metallicasta, joku on erehtynyt pahemman kerran.”

Vain minuutteja myöhemmin mies kuitenkin poisti päivityksensä ja korvasi sen mitä yllättävimmällä tavalla toteamalla: ”Kunnioitan suuresti Kirk Hammettia ja arvostan hänen näkemystään tässä asiassa. Hän on melkein sataprosenttisen oikeassa… melkein. Toivon hänelle pelkkää hyvää.”

Jopas jotakin!

Voit kuunnella Hammettin haastattelun tästä:

Lisää luettavaa